Kompissponsor

3 400 kr / 200 000 kr
INSAMLINGSMÅL

Om insamlingen

Kristianstad Taekwondo har under pandemin gjort en omfattande ombyggnad och flyttat till ny anläggning. Skälet till denna nysatsning är den att vi vill kunna aktivera fler barn & ungdomar.

Samhället har idag många stillasittande barn och redan i ung ålder sätter dem sin hälsa på spel.

Kristianstad Taekwondo vill bidra till att förebygga skador/sjukdom och främja hälsa. Vi tror på att fånga våra barn/ungdomar i tidig ålder och lära dem vikten av att vara aktiva på rätt sätt. Vi vill förmedla kunskaper som barn & ungdomar kan bära med sig ävenom dem väljer en annan idrott än taekwondo och ta med denna kunskap in till sitt vuxna liv.

Sen juni 2021 har vi hittills aktiverat närmare 3000 barn genom samarbete med Kristianstad kommun, hållit öppet hus för allmänheten, rörelsesatsning i skolan och vår vardagliga verksamhet. Det underlättar att skapa aktiviteter utöver den vardagliga träningen när vi har en egen anläggning. Vi behöver inte anpassa oss efter lediga tider till idrottshallar när vi har allt samlat i vår lokal.

Detta vill vi fortsätta med och utveckla till en ny nivå och behöver din hjälp!

Som kompissponsor hjälper du Kristianstad Taekwondo att behålla en egen träningsanläggning. Kompissponsor innebär att du stöttar med valfritt belopp och du väljer själv hur många insättningar du vill göra under året. Vi kommer använda pengarna till driftkostnader samt utveckla och utbilda våra ledare. Allt för att vi ska kunna ta emot fler barn & ungdomar.

Vi kommer uppmärksamma alla kompisar på denna sida (om du vill) och du kan närsomhelst avsluta sponsringen. Du kommer ändå alltid förbli vår kompis för det du bidragit med.

Tack kompis för ditt bidrag..//

P.S Det är Billmate som hjälper oss att hantera betalningen.

Ge ditt bidrag

Senaste Bidragen

500 kr
Ersin Memet
05 april
300 kr
Christoffer
15 februari
100 kr
Ting Liang
14 februari
500 kr
Lisa o
03 februari
200 kr
Emelie
03 februari

Köpvillkor