Insamlare

16 875 kr
50 000 kr

Bakgrund

Coronavirusets effekter på samhället slår hårt mot svensk idrotts ekonomi och självklart så även för oss i Enskede IK.

Mer restriktiva policys hos våra sponsorer och att våra seniorlag inte startar sitt seriespel förrän i mitten av juni gör att vi tappar intäkter.

Men framförallt tappar vi försäljning i vår kafeteria och de pengarna är jätteviktiga för Enskede IK. Vi ser redan nu dagskassor som ligger på en femtedel av en vanlig kassa en normal Sanktanhelg på Enskede IP i april, eftersom ingen publik kommer längre p.g.a. Coronan.

Vi kommer aldrig sluta kämpa för att erbjuda våra medlemmar en god idrottsutbildning, personlig utveckling och en meningsfylld fritid som vår Enskedemodell vill främja.

Vill du hjälpa till att minska coronavirusets ekonomiska effekt hos Enskede IK:s verksamhet? Då har du möjlighet att ge ett bidrag till den här insamlingen. Du är fri att bidra med precis vilket belopp du vill, allt är lika välkommet.

Stort tack för ditt stöd!

PS. Sportadmin gav oss den nya designen på hemsidan gratis, den har alltså inte kostat oss något mer än lite extra arbetstid :) DS.

Var med och bidra

Insamlingen har avslutats